Зустріч через 10 років.

Час пливе, але почуття дружби, потреба в спілкуванні, бажання поринути у приємні спогади минулих років, зібрало на ювілейну зустріч випускників групи медичних сестер на чолі з куратором Борець Софією Михайлівною.  Молоді, перспективні, цілеспрямовані у навчанні, вони прийшли до рідного коледжу, який дав їм путівку у доросле життя, щоб засвідчити свою вдячність, поділитися здобутками та перспективами на майбутнє і знову пережити всі ті почуття, які вже забулися.

Теплі обійми, дружні поцілунки, щирі слова радості від довгоочікуваної зустрічі такі ж як і 10 років тому щасливі обличчя, свідчили про вміння цінувати студентську дружбу та палке бажання з радістю в очах згадати прекрасні моменти зі студентського життя .

Хочеться сподіватися, що такий чудовий вечір залишиться надовго в душі кожного теплим спогадом, а наступна зустріч через 5 років подарує ще більше нових вражень. І на заваді не стануть ні далека відстань, ні примхи погоди. Головне – бажання зустрітись із незабутнім дитинством та юністю, бо по-справжньому це можна зробити тільки зі своїми одногрупниками.

Щасти вам, дорогі випускники і до нових незабутніх зустрічей!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *