На варті миру і життя

6 грудня

6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України – свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь, проявом великої поваги українського народу до своїх захисників.  

За традицією, 6 грудня вітають усіх військових, тих хто захищає східні рубежі нашої країни. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну,  та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.

Саме цій знаменній події і був присвячений тематичний вечір «На варті миру і життя», який  подарували викладачам, всім студентам  і собі група ІІІ м/с  (9) разом з класним керівником Борець С.М.

У виконанні Дроняк Вікторії, Лукань Яни, Харитон Христини, Томаш Настасії, Бандури Анастасії, Колотила Івана лунали пісні, які стали музичними хітами та прониклива поезія Кантемір Ангеліни, Струк Тетяни та Симотюк Христини. На слова пісні  Олександра Рожко і Тараса Тополі «Не сумуй»   студенти групи  продемонстрували флешмоб.

По закінченню свята, учасники дійства, побажали всім представникам чоловічої статі козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили, а нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання.

Яскрава, емоційна фінальна пісня «Україні 30» стала  родзинкою свята. Коли  на сцені та в залі від пневмохлопавки  на всіх посипалося святкове конфетті —  святкова зала вибухнула оплесками.

Але ніхто не поспішав розходитись: буревій емоцій панував між глядачами, люди ділилися враженнями про розуміння того, що такі свята надзвичайно важливі та необхідні.

На честь урочистої події всі присутні разом сфотографувалися напам’ять і залишили зал в піднесеному настрої, з посмішками на вустах та радістю в серцях.

Цей день приніс  усім тільки позитив і гарний настрій!