Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава
#МИ ПЕРЕМОЖЕМО

   Вже більше року в нашій країні триває війна, яку віроломно розв’язала росія. Війна страшна, жорстока, народовбивча.
Через події сьогодення у сфері медицини почався розвиватися напрямок реабілітації і Вашківецьке ОТГ не стало осторонь. На базі колишньої лікарні було створено реабілітаційне відділення, де на даний момент перебуває на лікуванні 15 військовослужбовців. Це люди, які ціною власного життя, стали на захист нашої неньки України, за її майбутнє, за її незалежність.
   Дізнавшись про це, студенти І к (11) Вашковецького медичного фахового коледжу вирішили відвідати військовослужбовців, поговорити з ними, розпитати про їхні потреби, підтримати їх емоційний та моральний дух.
Молоді дівчата почали приносити цим пацієнтам приготовану домашню їжу та випічку, спілкуватися із захисниками.
   Після першої зустрічі студенти групи вирішили навідуватися до реабілітаційного відділення кожного тижня. Це викликало в їхніх серцях неймовірні відчуття, певну переоцінку цінностей.
За словами медичних працівників закладу після відвідування дівчатами відділення у військовослужбовців піднявся настрій, на обличчях з’явилися посмішки, в очах заблищали вогники, прокинувся інтерес до життя.
Саме в таких вчинках проявляється милосердя, співчуття, доброта, щирість. Нехай це стане прикладом для інших.             “Життя таке коротке. Поспішайте робити добро”, – говорив відомий кінорежисер О.Довженко.


Галина Сагалюк – куратор групи