Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава
#МИ ПЕРЕМОЖЕМО

     30 березня 2023 року проведена чергова атестація викладачів у Вашковецькому медичному фаховому коледжі.

Атестувалися 7 викладачів: Руснак Г.С., Леонтюк О.П., Корня В.О., Вірста О.Є., Нищук К.Д., Шкраба Я.М., Понич О.Д.

Після вивчення роботи викладачів, атестаційною комісією Вашковецького медичного фахового коледжу у складі голови атестаційної комісії — Сащука М.М., секретаря_- Тирон Т.І., членів Атестаційної комісії: Макари С.В., Сащук О.М., Маковій Н.Ю., Леонтюк О.П., Сагалюк Г.Д., Сащук Н.Г. було ухвалено:

  1. Атестувати викладача репродуктивного здоров’я Нищук К.Д. і вважати її такою, що відповідає займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії».
  2. Атестувати позачергово викладача геронтології, геріатрії та паліативної медицини Шкрабу Я.М. і вважати її такою, що відповідає займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії».

  1. Порушити клопотання перед атестаційною комісією Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної аміністрації про відповідність:
    • викладача педіатрії Руснак Г.С. займаній посаді та підтвердити раніше присвоєних кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» і педагогічне звання «викладач-методист»;
    • викладача педіатрії Леонтюк О.П. займаній посаді та підтвердити раніше присвоєних кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» і педагогічне звання «викладач-методист»;
    • викладача хірургії Корню В.О. займаній посаді, підтвердити раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та присвоїти педагогічне звання «викладач-методист».

  1. Порушити клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної аміністрації про відповідність викладача географії Вірсти О.Є. займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

  1. Перенести чергову атестацію викладача української мови та літератури Понич О.Д. на наступний 2024 рік у зв’язку з військовим станом та перебування за кордоном у відпустці без збереження заробітної плати.

Методист коледжу                   Сащук Н.Г.