Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ – ЗАПОРУКА ЗДОРОВОЇ НАЦІЇ !

 Вранці 11 травня 2023 студенти І курсу на базі 9 класу  зустрічали всіх учасників освітнього процесу з гаслом «Обміняй цигарку на скакалку» та запрошували студентів та викладачів до участі в марафоні, який був організований в нашому містечку викладачами та студентами Вашковецького медичного фахового коледжу.
  До заходу долучилися учні та вчителі опорного закладу «Вашківецький ЗЗСО I-III ступенів» та Вашківецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Бажанського Вашківецької міської ради.
  Дійство розпочалося танцем студентів І курсу з елементами фізичних вправ та жвавою руханкою від учнів школи ім. Бажанського.
  Організовував забіг керівник фізичного виховання Опарик Михайло Миколайович розподіливши викладачів коледжу, вчителів шкіл, студентів та учнів по вікових групах. В марафоні взяли участь викладачі нашого навчального закладу: Сащук Олег Миколайович, Опарик Михайло Миколайович, Кожевнікова Олена Сергіївна, Мороз Ольга Миколаївна, Лютик Тетяна Миколаїна, Цегельник Інна Вікторівна.
  Всіх учасників було нагороджено грамотами та щирими оплесками.
  Студенти та учні висловили безмежну вдячність Збройним Силам України – нашим захисникам та захисницям, що в цей важкий час для країни, вони мають змогу навчатися, займатися спортом, жити повноцінним життям.  
  Слава Україні. Слава нашим героям. Слава Збройним Силам України
  Ми незламна та здорова нація.

              Куратор академічної групи І курсу – Олена Кожевнікова