Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

Брейн-ринг

   30 травня 2023 р. у Вашковецькому медичному фаховому коледжі проведений брейн-ринг «Ускладнення при введенні ліків» присвячений Дню медичної сестри. Участь приняли дві команди «Адреналін» (група I ф 11: Кароліна Бліско, Іванна Бідоча, Анна-Марія Семенчук, Даяна Букатчук, Крістіна Князька, Альона Шведчикова, та Мирослава Штефюк) та «Vita» (група ІІ ф 9: Василь Ватаманюк, Денис Шейчук, Ігор Мороз, Тетяна Ступарик, Владислав Каперльос, Іван Несторук).
Оцінювали гру поважне журі: О.П. Леонтюк, Т.М. Мамалига, Н.Д.Бандура, Б.П. Мороз.
Дійство відбувалося в актовомум залі. За команди вболівали одногрупники та студенти І та ІІ курсів. Команди «Адреналін» та «Vita» представили членів своїх команд та відмітили роль медсестринства в медицині та житті кожної людини.
    В І турі Брейн-рингу студенти кожної з команд давали відповіді на 25 питань теми «Введення ліків». Кращі знання продемонструвала команда «Адреналін
   ІІ тур включав надання долікарської допомоги при виникненні алергічної реакції (анафілаксії) на введення ліків. Студенти демонстрували навики обстеження та оцінки стану пацієнта, техніки внутрішньом’язевого та внутрішньовенного краплинного введення ліків, постановку периферичного катетера, техніки подання кисню. Кращою була команда «Vita».
   За результатами двох турів переможцем стала команда     «Адреналін». Всіх учасників нагородили призами: жгути для внутрішньовенної інєкції та солодкими подарунками.
    Для підтримання «бойового духу» команд виступив народний аматорський вокальний ансамбль «Рута» під керівництвом Орисі Сірецької.

   Підготовили команди викладачі «Догляду за хворими» Н.Г.Сащук, О.Т. Сащук, Л.М. Александрюк. Технічний супровід забезпечувала Інна Цегельник. В організації цього дійства допомогу надавав Олег Миколайович Сащук.