Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

В ВАШКОВЕЦЬКОМУ КОЛЕДЖІ
ВІДБУЛАСЯ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

     В актовому залі коледжу відбулися урочистості, присвячені  Дню знань та початку нового навчального року. Тут зібрались студенти першокурсники, їхні батьки, викладачі  та почесні гості.
     Урочистості розпочалися 1 вересня з Державного Гімну України та вшанування пам`яті загиблих українців, військових і цивільних, Героїв і Героїнь України хвилиною мовчання.
     Директор медичного коледжу, кандидат медичних наук, лауреат обласної премії ім. В.Залозецького Микола Сащук щиро привітав присутніх, а особливо здобувачів, хто в цьому році обрав Вашковецький коледж і вирішив здобути професію медичного працівника. Також Микола Миколайович вручив Почесні грамоти студентам коледжу, які брали в минулому навчальному році активну участь в просвітницькій діяльності – навчання населення громад Вижницького, Чернівецького районів домедичної допомоги (Майстер-клас) та учасникам Народного аматорського вокального ансамблю «Рута» коледжу.
     Начальник відділу супроводу реформ та аудиту місцевих програм виконавчого апарату Чернівецької обласної ради – Брижак Петро Михайлович підкреслив, що випускників Вашковецького медичного коледжу із радістю приймають на роботу лікувальні заклади  і зараз багато з них працюють в нашій області, Україні та далеко за її межами. Петро Михайлович передав для коледжу спортивний інвентар та вручив Почесні грамоти Чернівецької обласної ради працівникам коледжу: Макарі С.В., Макарі Р.П. і Химічу М.В.
     Голова Вашківецької ОТГ Микола Партенійович Перч подякував студентам та викладачам коледжу за їх активну участь в громадському житті міста Вашківці та волонтерській допомозі Збройним Силам Украйни.
     Куратор першого курсу на базі 9 класів Гарас Тетяна Ярославівна  наголосила про те, щоб стати хорошими медичним працівником, потрібно добре вчитись та постійно вдосконалювати свої вміння і побажала цікавого студентського життя.
     Під час хвилюючої миті – посвяти у студенти, першокурсники урочисто одягли білі халати та дали клятву студента Вашковецького медичного фахового коледжу.
     Із захопленням присутні в залі сприймали виступи лауреата премії ім. Василя Михайлюка, учасника Міжнародного фестивалю «Буковинські зустрічі» в Польщі, Румунії та Україні, Народного аматорського вокального ансамблю «Рута» медичного коледжу під керівництвом Орисі Іванівни Сірецької.

 

Прес-служба коледжу