Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

ТИЖДЕНЬ ПРАВА

    З 25.09 по 29.09 у Вашковецькому медичному фаховому коледжі був проведений тиждень правознавства.
    Активну участь і дослідження правових відносин взяли студенти всіх груп коледжу. Перші дні розглядались суспільно-правові відносини, медсестринська діяльність та права медиків під час воєнного стану. Проводились бесіди на правову тему, щодо вдосконалення та прийняття правових норм згідно законодавства України.
     28.09 була проведена навчально — практична конференція на тему: «Правові відносини у медичній сфері. Етичний кодекс медичної сестри України».
     Колоквіум проводив викладач правознавства Гривул Аркадій Тодорович. Розглянуто багато цікавих тем у галуззі праці, медичної діяльності, де студенти всіх груп коледжу висвітлили теми пов’язані з медичним законодавством у вигляді презентацій.  Цікаво, доброзичливо, з  емоційним  комфортом пройшла бесіда викладача із студентами з метою вияснення і підвищення рівня їх знань щодо законів України.
     В загальному тиждень правознавства пройшов досить у креативному, дослідницькому, навчально-пізнавальному дусі. Всі студенти одержали нові знання законодавства у галузі охорони здоров’я. А це запорука того, що майбутні медичні сестри і фельдшера, будуть обізнані у правових відносинах у своїй професійній діяльності та стануть гарантією, невід’ємною частиною побудови  правової держави – України!

Прес-центр