Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

МАЙСТЕР-КЛАС, ЯК СПІВПРАЦЯ ВИКЛАДАЧІВ, СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ І УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЗАГАЛЬНО-ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

Навчання у співробітництві (cooperative learning – CL) – один із сучасних напрямків  медичної освіти.
        Основна ідея навчання у співробітництві: допомагаючи іншим, вчимося самі – створює рівні умови кожному студенту та учню, дає можливість успішно засвоювати освітні програми, маючи неоднаковий освітній рівень підготовки та особистісні інклюзивні особливості у засвоюваності знань. 
     Ефективність методу –  CL забезпечується об’єднанням чотирьох головних педагогічних ідей: навчання в колективі, взаємо і самооцінка та навчання в малих групах.
     3 листопада студенти Вашковецького медичного фахового коледжу підготували для учнів 9-11 класів Вашковецької ЗЗСО просвітницьку програму «Вплив психостимулюючих речовин, які викликають залежність, на здоров’я».   
       Студенти ІІІ курсу – Мороз Ігор, Ватаманюк Василь, Бліско Кароліна та студенти ІІ курсу — Домітращук Максим, Кожевніков Святослав, Єленюк Ірина, Копчук Анна-Марія, Новотна Ірина, Андрюк Олександр розповіли про вплив «енергетичних» напоїв, алкоголю, наркотичних речовин, тютюнових виробів на здоров’я, продемонстрували до яких наслідків може призвести їхнє вживання і, як надати домедичну допомогу: при зупинці серця, судомах, алкогольному отруєнні, задусі. 
           Студенти дали поради учням, як відмовитися від цих шкідливих звичок. 
           Учням сподобалася ця програма і вони були вдячні студентам коледжу за надану інформацію.
           Ми дякуємо директору школи Гавришу І.І., Гарас С.П. за співпрацю та організацію учнів школи для проведення цього заходу.

Підготовила захід –  Сащук Н.Г..
          Технічний супровід – Цегельник І.В.. 

Окрема подяка Кожевніковій О.С., за відео-монтаж цього заходу.

Вперше ми застосували метод CL силами наших студентів.

Молодці!


Наталія Сащук