Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ

БРУСНИЦЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ

    

    25 січня 2024р. у  Вашківецькому медичному фаховому коледжі  проведений День відкритих дверей та майстер-клас первинного сортування та надання домедичної допомоги потерпілим в надзвичайній ситуації для учнів 9 класу Брусницькій ЗЗСО ІІІІ ступенів ім. І. Миколайчука.

    Студенти ІІ-ІІІ курсів Василь Ватаманюк, Кароліна Бліско, Максим Домітращук, Ірина Єленюк, Анна Копчук, Ірина Новотна, Олександр Андрюк, Іван Щербан, Дарина Дарійчук продемонстрували первинне сортування постраждалих, надання домедичної допомоги, способи зупинки критичних кровотеч, алгоритм проведення базової серцево-легеневої реанімації. Учні з інтересом та наполегливістю, під контролем студентів-медиків, відпрацьовували навики зупинки кровотечі та серцево-легеневої реанімації на муляжах та тренажерах, обладнаних навчальною комп’ютерною програмою.

       Проведений захід допомогає сформувати відповідальність за прийняті рішення та розуміння цінності людського життя і є корисним, як для учнів школи так і для студентів медичного коледжу.

        Хочемо подякувати директору школи Ользі Кузьмівні Гулі за організацію учнів для проведення навчально-просвітницького заходу.

        Методист коледжу Наталя Сащук