Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

«КВІТИ У ПОЛІ – ТАМ, ДЕ КРУТИ…»    

    01 лютого 2024 року студенти ІІІ курсу (9) та куратор Лютик Тетяна Миколаївна провели патріотично-виховний захід, присвячений 106-річниці пам’яті Героїв Крут.

     Виховний захід розпочався з розповідей ведучих про бій під Крутами, далі студентка розказувала баладу про Крути, виконувалися пісні, вірші та зворушливі танці, які передали весь біль цієї героїчно-трагічної події.

     Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв Крут та воїнів, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність України, серед яких, на жаль, є і наші випускники.

     Вкінці студент під патріотичний танець виконав пісню «Хай буде весна» і тримаючи прапор, який передав його батько з передової для нашого коледжу, розчулив весь зал, де були запрошені адміністрація, викладачі, студенти та переселенці. 

     Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі.

     Нехай пам’ять про наших героїв буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

 

     Тетяна ЛЮТИК