Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

    

 6 лютого пішла із життя талановита, неординарна людина, чудовий фахівець та дорога для нашого колективу людина, викладач Вашковецького медичного фахового коледжу, лікар-хірург Вижницької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Голояд Євген Ігорович.

   У це важко повірити, неможливо усвідомити, немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, але сталося непоправне. На 56-му році обірвалося життя нашого колеги і просто хорошої, порядної, чуйної людини. Не стало яскравого, невтомного і самовідданого вчителя, людини великої душі, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала сотні студентів. Його авторитет серед колег та студентів був незаперечним, Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаєм його підтримки, не скористаємося його порадами.

   Євген Ігорович був лікарем за покликанням, прекрасним хірургом, який рятував життя кожного дня, ніколи не відмовляв в допомозі хто б до нього не звернувся. При цьому  залишався скромним, професійним, чуйним.

   Він був  енергійним, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком. Колектив коледжу і студенти висловлюють щирі співчуття родині та близьким Євгена Ігоровича. Сумуємо разом з Вами, схиляємо голови у молитві.

   Тяжко підібрати слова, які б могли висловити усю печаль, що переповнює нас. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне.

   Світла пам’ять про Євгена Ігоровича назавжди збережеться в серцях рідних, колег, друзів та всіх, хто його знає.