Ми переможемо!

#КримЦеУкраїна2024
#НПВБуковини2024

ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «КРИМ – КОЛИСКА УКРАЇНСЬКОГО СОНЦЯ»

 

           22.01 у Вашковецькому медичному фаховому коледжі був проведений день «Крим – колиска українського сонця».

Активну участь і дослідження кримського питання взяли студенти всіх груп коледжу. Проводились бесіди  щодо Кримського питання та суверенних прав вільної незалежної України.

    Практична конференція на тему: «Крим – колиска українського сонця» Співбесіду і дослідження проводив викладач історії Гривул Аркадій Тодорович. Розглянуто багато цікавих тем у галуззі суверенної України. МИ як медичний коледж цікаво досліджували тему про окуповану територію Криму, та їхню  медичну діяльність де студенти всіх груп коледжу висвітлили теми пов’язані з медичним законодавством у вигляді презентацій, рефератів.  Цікаво, доброзичливо, з  емоційним  комфортом пройшла бесіда викладача із студентами з метою вияснення і підвищення рівня їх знань щодо Кримського питання України.

  Крим – це Україна, і  досить у креативному, дослідницькому, навчально-пізнавальному дусі пройшло наше підтвердження нашої Української землі.  Всі студенти – є патріоти, наша суверенна Держава Україна є невід’ємною частиною цивілізованого світу – це позиція студентів. І тому ми маємо майбутнє нашої незалежної, суверенної і багатостраждальної  України.

Слава Україні! Героям слава!