Ми переможемо!

#слава Україні
#героям слава

 В Україні другий рік Міжнародний день жінки відзначають в умовах повномасштабної війни та шостий рік тривають суперечки щодо формату його святкування.

 

Попри війну, що триває, хочемо привітати та побажати усім жінкам України щастя, здоров’я, витримки, любові, весняного настрою, Перемоги та миру! Подякувати тим тисячам жінкам, які сьогодні боронять нашу країну у складі Сил оборони України!

 

Навесні народжується все пре¬красне. З приходом весни оживає земля. Саме у перший місяць весни ми відзначаємо свято на¬ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших, найкрасивіших, найелегантні¬ших, найдобріших, найніжніших! Од¬ним словом, тих хто гордо називається жінка! 

 

Разом із приходом весни у Вашковецькому медичному фаховому коледжі студенти 2 курсу (9) привітали всіх жінок з Міжнародним днем жінки відкритим виховним заходом «Весна починається з жінки». В святково прибраній залі  українські пісні, запальні танці та вірші лунали для усіх присутніх. Цікаві відео, веселі конкурси та читачі гуморесок  тримали в емоційній напрузі впродовж усього виступу кожного в залі. 

Неймовірна атмосфера була протягом  усього виступу студентів на сцені. 

Викладачі щирими посмішками  та рясними оплесками дякували студентам за гарно проведений час!