Ми переможемо!

Ми переможемо! #слава Україні #героям слава

День відкритих дверей для учнів Брусницької школи

    7 березня 2024 року у Вашківецькому медичному фаховому коледжі проведений День відкритих дверей та майстер-клас первинного сортування та надання домедичної допомоги потерпілим в надзвичайній ситуації для учнів 9-11 класів Брусницькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. І. Миколайчука.

    Студенти коледжу: Василь Ватаманюк, Кароліна Бліско, Максим Домітращук, Ірина Єленюк, Ірина Новотна, Анна Копчук, Олександр Андрюк, Іван Щербань, Дарина Дарійчук розказали про первинне сортування потерпілих за системою START та продемонстрували надання домедичної та першої медичної допомоги, способи зупинки критичних кровотеч, алгоритм проведення базової серцево-легеневої реанімації. Учні з інтересом та наполегливістю, під контролем студентів-медиків, відпрацьовували навики зупинки кровотечі та серцево-легеневої реанімації на муляжах та тренажерах, обладнаних навчальною комп’ютерною програмою. 

   Проведений захід допомогає сформувати відповідальність за прийняті рішення та розуміння цінності людського життя і є корисним, як для учнів школи так і для студентів медичного коледжу.

   Хочемо подякувати директору школи Ользі Кузьмівні Гулі за організацію учнів для проведення навчально-просвітницького заходу.