Ми переможемо!

Ми переможемо! #слава Україні #героям слава

 17 квітня 2024 року на базі Чернівецького медичного фахового коледжу в режимі онлайн відбулася ІV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція з міжнародною участю «Виклики та можливості здобувачів освіти в умовах воєнних реалій»

 Онлайн-конференція розпочалася з реєстрації учасників. Близько 100 осіб приєдналися для участі в обговоренні сучасних трендів  розвитку освітнього процесу в Україні, розвитку молодіжного лідерства, комунікації здобувачів освіти в соціальних мережах, популяризації ментального здоров’я та вивченні історії закладів освіти в історичній ретроспективі. 

 Наші студенти та викладачі прийняли активну участь у висвітленні поданих тем, підготувавши  презентації і наукові доповіді.

 Форма участі — дистанційна (онлайн доповідь та публікація тез):

1. Максим Домітращук «Майстер-клас, як співпраця студентів коледжу та учасників освітнього процесу загально-освітніх закладів» науковий керівник Наталія САЩУК

2. Олександра Ахтемійчук «Використання соціальних мереж у Вашковецькому медичному фаховому коледжі» науковий керівник Тетяна ЛЮТИК

3. Ірина Новотна  «Історія успіху Вашковецького медичного фахового коледжу» науковий керівник Аркадій ГРИВУЛ

 Форма участі – заочна (публікація тез  в електронному збірнику):

4. «Впровадження майстер-класу при викладанні клінічних дисциплін» науковий керівник Галина РУСНАК

 Під час конференції панувала приємна, доброзичлива атмосфера та відчувалась зацікавленість слухачів.

 Щиро дякуємо Чернівецькому медичному фаховому коледжу за надану можливість нашим студентам долучитися до обговорення актуальних питань сьогодення, корисні поради, цікаві ідеї та позитивні емоції.