Ми переможемо!

Ми переможемо! #слава Україні #героям слава

ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ (початок)

 

       З 22 квітня по 26 квітня 2024 року у Вашковецькому медичному фаховому коледжі було організовано Тиждень здорового способу життя. Заходи були цілеспрямовані на формування у студентів ціннісного ставлення до власного здоров’я. Протягом тижня студенти здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я.

      23 квітня 2024 року відбулася студентська навчально-практична конференція «Шкідливим звичкам скажем — НІ».

      Актуальність цієї теми полягає в тому, що шкідливі звички згубно впливають на здоров’я людини, і найчастіше стають небезпечними для життя пристрастями. Наркоманія, алкоголізм, тютюнопаління – це основні шкідливі звички, які заважають людині повноцінно розвиватися в соціальному суспільстві.

      Більш уразливі до шкідливих звичок підлітки, які легко потрапляють під поганий вплив старших товаришів. Діти підліткового віку найчастіше пояснюють свої шкідливі звички тим, що їм нудно або вони роблять це заради експерименту. Але мало хто з них розуміє, що перша сигарета або доза наркотику може привести до страшної залежності і смертельних наслідків. 

     Під керівництвом викладачів біології Тирон Тетяни Іванівни та хімії Гарас Тетяни Ярославівни  студенти І к (9) охоче прийняли участь та максимально представили казку « КОЛОБОК на сучасний лад» та  презентації, доповіді, відео на теми:

1.      Вплив алкоголю на організм людини

     Доповідачі: Боднар Олександра та Половинко Анастасія

2.      Шкідливий вплив тютюнопаління на організм людини

     Доповідачі: Стасюк Надія та Фочук Анна

3.      Вплив наркотиків на організм людини

     Доповідач: Огірчук Надія

     Під час конференції панувала приємна, доброзичлива атмосфера та відчувалась зацікавленість слухачів.

Дякуємо лаборанту Інні Цегельник за допомогу та технічний супровід.