Ми переможемо!

Ми переможемо! #слава Україні #героям слава

ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ (продовження)

 

     Сьогодні проблема здоров’я дитини, її уміння захистити себе в навколишньому середовищі була і залишається актуальним питанням у системі виховання молоді

       «Тиждень здорового способу життя» допомогає  студентам осягнути глибину проблеми, усвідомити,  що здоров’я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров’я, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров’я.

      Мета заходу: формувати в студентів здатність протистояти небезпечним проявам життя, створювати і зміцнювати умови, які сприяють здоровому способу життя; узагальнити уміння і навички з теми про згубну дію наркотиків на організм людини, навчати підлітків приймати у своєму житті усвідомленні рішення.

       Протягом тижня викладачами біології Тирон Т.І. та хімії Гарас Т.Я. були проведені бесіди зі студентами І — ІІ курсів на теми: 

1. Що корисне для здоров’я?

2. Харчування і здоров’я.

3. Для чого потрібен спорт.

     Протягом тижня також проходив  конкурс плакатів: «Я обираю здоров’я» та «Шкідливим звичкам скажем – Ні». Нагородження відбулося під час завершального етапу тижня на спортивній естафеті «Веселі старти».